ανακαινιση κουζινας

Κλασσικό ή μοντέρνο στυλ! Σας βοηθάμε να επιλέξτε υλικά, χρώματα και σχέδιο κουζίνας, που να εναρμονίζεται με το προσωπικό σας στυλ και την επιθυμία σας για υψηλό design, ώστε να κάνετε το σπίτι σας μοναδικό.

Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι από τα πιο σημαντικά τμήματα, εφόσον αποφασίσουμε να προβούμε σε ανανέωση, μερική ή και ολική επισκευή και συντήρηση στο σπίτι μας. Μαζί με το μπάνιο, είναι οι δύο χώροι που υπόκεινται όπως είναι φυσικό τις μεγαλύτερες φθορές με την πάροδο των χρόνων.

Είναι αυτονόητο λοιπόν πως ανάλογα με την παλαιότητα του χώρου και με τη χρήση, εκτός από τις εμφανείς φθορές , πιθανόν να υπάρξουν και ζημιές μη εμφανείς στις σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης. Εκτός αυτών, είναι ένας από τους χώρους στου σπιτιού μας όπου επιθυμούμε να εκμεταλλευόμαστε όσο πιο αποδοτικά μπορούμε τη διαρρύθμισή του. Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί η παράμετρος της αισθητικής αφού αποτελεί μέρος της κατοικίας μας.

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, στην αισθητική και στην λειτουργικότητα, για την οικονομική και ποιοτική ανακαίνιση της κουζίνας σας! Σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται η οικία σας στο νομό Θεσσαλονίκης, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας επισκεφτούν για να συζητήσετε, να γίνει ο σχεδιασμός από κοινού με λεπτομέρειες  και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις!