ανακαινιση μπανιου

Η ανακαίνιση του μπάνιου είναι από τα πιο σημαντικά τμήματα, εφόσον αποφασίσουμε να προβούμε σε ανανέωση, μερική ή και ολική επισκευή και συντήρηση στο σπίτι μας. Μαζί με την κουζίνα, είναι οι δύο χώροι που υπόκεινται όπως είναι φυσικό τις μεγαλύτερες φθορές με την πάροδο των χρόνων. Το μπάνιο είναι ο χώρος που χρησιμοποιούν όλα τα άτομα που διαμένουν στο σπίτι μας πολλές φορές καθημερινά, όπως το χρησιμοποιούν και τυχόν επισκέπτες.

Είναι αυτονόητο λοιπόν πως ανάλογα με την παλαιότητα του χώρου και με τη χρήση, εκτός από τις εμφανείς φθορές στα είδη υγιεινής και στα πλακάκια, πιθανόν να υπάρξουν και ζημιές μη εμφανείς στις σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης. Εκτός αυτών, είναι ένας περιορισμένος χώρος του σπιτιού μας και εκ των πραγμάτων επιθυμούμε να εκμεταλλευόμαστε όσο πιο αποδοτικά μπορούμε τη διαρρύθμισή του. Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί η παράμετρος της αισθητικής αφού αποτελεί μέρος της κατοικίας μας. Επιλέγοντας να κάνουμε ανακαίνιση στο μπάνιο μας με σύγχρονα είδη υγιεινής σε μοναδικά χρώματα και σχέδια, σίγουρα θα αποτελέσει την αίσθηση πολυτέλειας που μας έλειπε!

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, στην αισθητική και στην λειτουργικότητα, για την οικονομική και ποιοτική ανακαίνιση του μπάνιου σας! Σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται η οικία σας στο νομό Θεσσαλονίκης, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας επισκεφτούν για να συζητήσετε, να γίνει ο σχεδιασμός από κοινού με λεπτομέρειες για την ανακαίνιση του μπάνιου σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις!

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και μοναδικών χρωμάτων τα πλακάκια και είδη υγιεινής που επιθυμείτε, και δώστε στο μπάνιο σας την άνεση, την αρμονία και την αίσθηση πολυτέλειας που χρειάζεστε!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΟΥ;

  • Γιατί όντας ένας μικρός χώρος, θα γίνει περισσότερο εύχρηστος και λειτουργικός.
  • Γιατί αποτελεί μέρος του σπιτιού μας, θέλουμε να είναι καλαίσθητος και πάνω απ’ όλα άνετος.
  • Γιατί με την πάροδο των χρόνων και την καθημερινή χρήση, οι φθορές ή διάφορες βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του μπάνιου, οδηγούν στην δημιουργία προβλημάτων, όπως είναι οι διαρροές.
  • Γιατί θα ανανεώσει το χώρο του σπιτιού μας και θα μας δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας.