ΔΑΠΕΔΟ

Όταν επιλέγετε την επένδυση δαπέδου που θα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα θετικά και αρνητικά των υλικών.
Η επιλογή δαπέδου σας πρέπει να γίνεται σε συνδυασμό της διάρκειας ζωής των υλικών, της χρήσης του χώρου και φυσικά του αισθητικού αποτελέσματος που θέλετε να επιτύχετε.

Πλακάκια: Χρησιμοποιούνται ευρέως εξαιτίας της εύκολης τοποθέτησης τους σε σχέση με άλλα υλικά   και για λόγους οικονομίας αφού η τιμή πώλησης τους είναι πιο χαμηλή. Κατασκευάζονται σε πολλές διαστάσεις και χρώματα. Είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και χρησιμοποιούνται στην πλακόστρωση δαπέδων εσωτερικών χώρων, στη πλακόστρωση πεζοδρομίων, επένδυση μπάνιων, κουζινών αλλά και τοίχων σαν διακοσμητικά.

Μάρμαρο: Το μάρμαρο είναι πέτρωμα, το οποίο μετά από  ειδική επεξεργασία χρησιμοποιείται ως δομικό υλικό σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και υπάρχει σε διάφορες αποχρώσεις.

Laminate: Οι επενδύσεις Laminate παράγονται από συνθετικά υλικά σε στρώσεις. Θυμίζει ξύλινο πάτωμα και η επιλογή χρωμάτων πλέον είναι πολύ μεγάλη. Είναι μια προσιτή λύση για όλους. Εύκολη τοποθέτηση.

Ξύλινο δάπεδο: Το ξύλο είναι μια κοινή επιλογή ως υλικό δαπέδου και μπορεί να διατίθεται σε διάφορα στυλ, χρώματα, κοψίματα και είδη. Τοποθετείται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Βιομηχανικό δάπεδο: Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους  σε εργοστάσια, καταστήματα κ.ά. Έχει μεγάλη αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες  και  χαμηλό οικονομικό κόστος. Αντοχή σε θερμότητα, στην τριβή, καθαρίζεται πολύ εύκολα, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα.

Η επιλογή του κατάλληλου δαπέδου για τον χώρο σας , δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό , μιας και οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή για εσάς ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.